info@geboortepraktijkpuur.nl

Zwangerschapsmassage

- Vanaf 22 juli t/m 8 augustus is de praktijk gesloten ivm vakantie -

De zwangerschap is een unieke maar ook intensieve periode. Er verandert er veel in je lichaam. Daarom is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Dit kun je doen door een ontspannende zwangerschapsmassage: een massage volledig gericht op het ondersteunen van jouw zwangere lijf. Je creëert zo een moment van lichamelijke en mentale rust voor jou en je kindje.

In mijn praktijkruimte is een massagetafel met buik en borst uitsparing. Het fijne daarvan is dat je lekker op je buik kunt liggen! Mocht dit voor jou niet fijn zijn dan is een massage in zijligging ook mogelijk.

Tijdens de massage komt je hoofd even helemaal tot rust. Je spieren worden losser en soepeler en je lichaam maakt het geluks- en ontspanningshormoon endorfine aan. Heerlijk voor zowel jou als je kindje. Ook stimuleert een massage de bloedcirculatie en kunnen afvalstoffen die het lichaam belasten afgevoerd worden.

In de drukte van alledag is het soms lastig om momenten van rust voor jezelf in de bouwen. Gun jezelf en je kindje daarom een moment van rust en ontspanning. Graag omhul ik je tijdens de massage met de liefdevolle aandacht die je verdient!

Ik maak ik gebruik van essentiële oliën om de sfeer in de ruimte helemaal te kunnen afstemmen op jouw behoefte.

Vanaf 3 maanden zwangerschap kun je terecht voor deze fijne massage.