Kraamtijd behandelingen voor een optimaal herstel

De eerste weken na een bevalling zijn heel erg belangrijk voor een moeder en haar baby om zich te hechten, te rusten en aan te sterken. Er is nogal wat gebeurd in je leven. Je hebt negen maanden lang een kindje gedragen, wat enorm veel invloed heeft op je lijf. De kraamperiode is echt een overgangsfase, namelijk die van vrouw naar moeder. Of je nu voor het eerst moeder bent geworden, of al moeder was. Deze fase is een van de belangrijkste overgangsfases in ons leven.

Gelukkig is er ook begeleiding bijvoorbeeld die van de verloskundige en die van de kraamzorg. Maar de begeleiding van deze overgang, de transitie, verdient wat mij betreft meer aandacht. Graag wil ik je hierbij helpen! Door aanraking, massage, liefdevolle aandacht en een luisterend oor, help ik je zakken in je lijf, weer voelen, zodat je vanuit vertrouwen en warmte de overgang kunt maken naar het moederschap. Ruimte gevend aan wat jij nodit hebt om te helen. Om zachtjes aan weer balans te gaan ervaren.

De kraamtijdbehandelingen die ik geef bestaan onder andere uit, helende massage, zachte buikverzorging, zorgzame rituelen en verwarmende thee. De eerste sessies kom ik aan huis, latere sessies vinden bij mij in de praktijk plaats, waar de aandacht volledig om jou en jouw helingsproces draait. Tussentijds uitbreiden van je pakket is mogelijk in overleg!

*Zorg er voor dat er tijdens sessies aan huis nog iemand aanwezig is om voor je baby te kunnen zorgen, zodat we jou de best mogelijke aandacht kunnen geven!