Kraamtijd behandelingen voor een optimaal herstel

De eerste weken na een bevalling zijn van wezenlijk belang voor een moeder en haar baby om zich te hechten, te rusten en aan te sterken. Een nieuwe moeder heeft net zoveel verzorging nodig als haar pasgeboren baby. In veel traditionele culturen wordt een nieuwe moeder vrijgesteld van haar dagelijkse taken. Ze wordt door familie en hechte vriendinnen bijgestaan. Tegenwoordig is dit nauwelijks mogelijk door het drukke leven dat we leiden. Gelukkig hebben we in Nederland kraamzorg, maar nieuwe moeders hebben meer nodig dan dat!

Met behulp van oude, traditionele wijsheden van over de hele wereld, bied ik jou de verwarmende en koesterende zorg waar eigenlijk elke herstellende moeder recht op heeft. Je wordt in het moederschap verwelkomd door middel van unieke kraamtijd behandelingen, helende massage, zachte buikverzorging, zorgzame rituelen en verwarmende thee. Zo kan je energie weer in balans komen. De eerste sessies kom ik aan huis, waar ik jou in een warme, liefdevolle zorgzame deken wikkel. Latere sessies vinden bij mij in de praktijk plaats, waar de aandacht volledig om jou en jouw helingsproces draait. Tussentijds uitbreiden van je pakket is mogelijk in overleg!

*Zorg er voor dat er tijdens sessies aan huis nog iemand aanwezig is om voor je baby te kunnen zorgen, zodat we jou de best mogelijke aandacht kunnen geven!