info@geboortepraktijkpuur.nl

Cursusdata

Helaas kunnen er op dit moment in verband met de situatie rondom het coronavirus geen groeplessen gegeven worden. Maar Geboortepraktijk Puur is natuurlijk wel gewoon open! Het is mogelijk hier in de praktijk of bij jullie thuis prive les te krijgen. De lessen plannen we samen in overdag, s'avonds of in het weekend. Net wat voor jullie fijn is! Zeker in deze tijd is het enorm belangrijk om je goed voor te bereiden op de geboorte van jullie kindje.

Vaak stellen starten zo rond de 20 weken zwangerschap met een cursus. Wil je graag eerder of later starten? Geen probleem. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met me opnemen om te overleggen.

Op het aanmeldformulier kun je aangeven of je de volledige cursus HypnoBirthing wil volgen of een cursus op maat. Daarvoor kun je kiezen tussen pakket beter, pakket best, of in overleg een cursus samenstellen die helemaal is afgestemd op jullie behoeften.

Privecursussen kunnen tegen meerprijs thuis gevolgd worden. Meerprijs afhankelijk van afstand en eventuele parkeerkosten.