info@geboortepraktijkpuur.nl

Cursusdata

Er kunnen er op dit moment weer groeplessen gegeven worden!

De cursus wordt doorlopend gegeven op vrijdagavond (19.00 - 21.30 met inloop vanaf 18.45) in Geboortepraktijk Puur in Heiloo. De cursus wordt aangeboden in vijf lessen van 2,5 uur.

De eerstvolgende groepscursus wordt gegeven op onderstaande data. Wil je graag later starten? Geen probleem. Op het aanmeldformulier kun je aangeven of je mee wil doen met de eerstvolgende cursus of graag later wil starten. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met me opnemen met vragen over startdata.

Vrijdagavond 19.00 - 21.30 ( nog plek voor 3 stellen)

Les 1: 20 augustus

Les 2: 27 augustus

Les 3: 3 september

Les 4: 17 september

Les 5: 1 oktober


Als je kiest voor het volgen van een prive cursus neem ik na je aanmelding contact met je op voor het bespreken van de data. Privecursussen kunnen tegen meerprijs thuis gevolgd worden. Meerprijs afhankelijk van afstand en eventuele parkeerkosten.

Vaak starten stellen zo rond de 20 weken zwangerschap met een cursus. Wil je graag eerder of later starten? Geen probleem. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met me opnemen om te overleggen.

Op het aanmeldformulier kun je aangeven of je de volledige cursus HypnoBirthing wil volgen of een cursus op maat. Daarvoor kun je kiezen tussen pakket beter, pakket best, of in overleg een cursus samenstellen die helemaal is afgestemd op jullie behoeften.

Privecursussen kunnen tegen meerprijs thuis gevolgd worden. Meerprijs afhankelijk van afstand en eventuele parkeerkosten.