info@geboortepraktijkpuur.nl

Online training: Baren vanuit Kracht


Op dit moment is het niet mogelijk om live lessen in de avonduren te geven. Toch is het niet minder belangrijk om je goed voor te bereiden op de komst van je kleintje. Daarom heb ik speciaal voor de gelegenheid een online training ontwikkelt. Een training waarbij je gaat ontdekken hoe je vanuit kracht kunt baren.

Wat gaan we doen? Je gaat alles leren over het baringsproces. Want als je weet wat er in het lichaam gebeurt tijdens de bevalling, weet je ook hoe je dat proces zo goed mogelijk kunt ondersteunen!

Je leert over de spieren, het hormonale stelsel, het zenuwstelsel en de invloed van ons hoofd. Daarnaast gaan we het hebben over de kracht van de ademhaling en de invloed die het heeft op ons systeem.

Je leert over hoe je je eigen keuzes maakt binnen het hele proces rondom zwangerschap en baren. En dit onderdeel is zo ontzettend belangrijk omdat we weten dat vrouwen en stellen die zelf afgewogen keuzen hebben kunnen maken, veel prettiger terug kijken op hun baring.

Ook de rol van de partner komt aan de orde. Kortom een bomvolle training die je gewoon vanaf je eigen bank kunt volgen!


Cursusdata:

De cursus wordt aangeboden in drie lessen van 2 uur.

De eerstvolgende groepscursus wordt gegeven op onderstaande data. Wil je graag late starten? Geen probleem. Op het aanmeldformulier kun je aangeven of je mee wil doen met de eerstvolgende cursus of graag later wil starten. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met me opnemen met vragen over startdata.

Vrijdagavond van 19.00-21.00 uur :

Les 1: 4 maart

les 2: 11 maart

Les 3: 25 maart


Iedereen kan deze training volgen, of je nu wat eerder of later in je zwangerschap zit, dat maakt niet uit. Voel je welkom!

Jouw investering voor deze training is 275 euro. Het zou kunnen zijn dat jouw zorgverzekering, mits je aanvullend verzekerd bent, hier een deel van vergoed.


Voor meer informatie of het bespreken van jouw persoonlijke situatie kun je contact opnemen via het contactformulier.