info@geboortepraktijkpuur.nl

Cursusdata

We mogen weer starten! De groepslessen met maximaal 3 stellen kunnen weer draaien in de praktijk! Er zullen een aantal extra hygiene maatregelen gelden en we houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Daarnaast is het belangrijk dat als je klachten hebt, je niet naar de praktijk komt. Mocht ik klachten hebben dan zal de les verplaatst worden.

Op dit momenten zitten de groepslessen van oktober al helemaal vol. Wil jij wel graag een cursus volgen laat het me dan zeker weten. Bij voldoende interesse zal ik een extra groepsles starten! Natuurlijk is het ook atijd mogelijk om een prive cursus te boeken of het volgen van cursus op maat.


De cursus wordt doorlopend gegeven op donderdagavond of op zaterdagochtend in Geboortepraktijk Puur in Heiloo.
De cursus wordt aangeboden in vijf lessen van 2,5 uur.

Op donderdagavond is er cursus van 19:00 tot 21:30 uur met inloop vanaf 18.45.
Op zaterdagochtend is er cursus van 09.00 tot 11.30 uur met inloop vanaf 08.45.

De eerstvolgende groepscursus wordt gegeven op onderstaande data. Wil je graag later starten? Geen probleem. Op het aanmeldformulier kun je aangeven of je mee wil doen met de eerstvolgende cursus of graag later wil starten. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met me opnemen met vragen over startdata.

Als je kiest voor het volgen van een prive cursus, neem ik na je aanmelding contact met je op voor het bespreken van de data. Privecursussen kunnen tegen meerprijs thuis gevolgd worden. Meerprijs afhankelijk van afstand en eventuele parkeerkosten.

Woensdag

19.00-21.30

9 december, 16 december,

23 december, 6 januari

en 13 januari

(nog plek voor 2 stellen)Zaterdag

9.00-11.30

24 oktober, 31 oktober,

7 november, 14 november en

28 november

(vol)